Informatieavond Molenblik

30 maart '21

Gemeente Medemblik en gebiedsontwikkelaars BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Zeeman Real Estate gaven in 2021 samen een toelichting op de plannen voor nieuwbouwwijk Molenblik. Maar liefst 170 belangstellenden meldden zich bij de gemeente aan om het, wegens corona dit keer online, informatiemoment te volgen.

De avond startte met de vertoning van een informatieve video waarin thema's als woningbouw in Medemblik, het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk, de inrichting van het openbaar gebied en de ontsluiting van de wijk en de planning en besluitvorming werden belicht.

Na de uitzending was er gelegenheid om 1 op 1 te chatten met leden van het Molenblik team, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente, de ontwikkelaars en de stedenbouwkundige. er namen 36 kijkers deel aan de chat om vragen te stellen en/of hun enthousiasme over de nieuwe plannen te delen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de verkoop van de woningen dan kan je je onderaan deze pagina inschrijven als belangstellende.

Bekijk de stedenbouwkundige schets